Scooteren Scarabeo

Jeg la merke til at jeg kunne delta på denne konkurransen om en scooter, å eie en scooter har vært en av mine fantasier en god stund nu.

Dere ønsker å vite hvorfor jeg fortjener å vinne scooteren, ja det skal jeg fortelle. Vil ikke si at jeg fortjener det mer enn andre, men kanskje jeg trenger den mer enn andre.

Ja, en scooter har lenge vært noe jeg har drømt om. Tanken gjør meg full av eventyrlyst. Syns jeg ser meg selv kjøre rundt i Karasjoks bygd med dette beistet av en scooter. Alle damene sjarmeres sannsynligvis i senk av å se meg på denne. Jeg kunne ha kjørt til hytta våres i Anarjohka hver eneste dag, å for en frihet! Fiskestanga på slep etter skuteren og ryggsekken på ryggen. Mitt mål er ikke å kun sjarmere damer, men også å ha friheten til å kjøre hvor jeg vil, når jeg vil. Jeg har heller ingen planer om å kjøre scooteren i en beruset tilstand, da dette vekker vonde minner hos meg. Det blir jeg, scooteren og veien. Der vil ikke være noen bekymringer på veien, og jeg kommer nok til å få oppleve ting jeg aldri har opplevd. Hvor vil scooteren føre meg hen? Dette får jeg kanskje vite en dag.

Ikke bare det, men jeg har jo en til identitet, som heter Ratman. Ratman er en fryktinngytende superhelt, som vekker skrekk i alle verdens forbrytere. Ratman har også lenge hatt behov for ett kjøretøy, da mange superhelter har kjøretøy.

Å vinne denne scooteren vil være det beste som kan skje i mitt liv og jeg kommer aldri til å glemme dere om dere gir meg scooteren som premie. I tillegg til dette, kan jeg oppdatere dere med bilder av meg og scooteren på eventyr. På mange eventyr planlegger jeg og scooteren min Hero å reise.

Ja jeg har gitt scooteren ett navn allerede, for en ordentlig scooter må ha ett navn og en personlighet. Først så må jeg nok bli kjent med personligheten til scooteren før jeg vet hvordan han er, eller er det en hun kanskje?

Foresten, om dere skulle kontakte meg, har dere noe kjennskap til drømmetydning? Da jeg ønsker å få oppklaring på noen merkelige drømmer jeg bruker å ha.

Jeg har heller aldri blitt å ta lappen til bilen, og derfor ville en skuter vært ideelt for meg.

Uansett, dette er mitt bidrag til konkurransen. Måtte den beste vinne! :)

scootervinn

Stikkord:

2 kommentarer

GhettoLapp

14.05.2011 kl.21:21

Kjære Tord, jeg oppdaget nettopp at du er skremmende lik årets representant i grand prix ifra Finland.

lordenavkarasjok

15.05.2011 kl.11:52

GhettoLapp: Kanskje det var meg ;)

Skriv en ny kommentar

lordenavkarasjok

lordenavkarasjok

30, Karasjok

Hvem er jeg? Må jeg virkelig forklare dette tusen ganger. Les bloggen min så finner du nok ut av det. Ha det gøy, og masse kjærlighet fra meg til deg. :* I bloggen min så skriver jeg om ting jeg har opplevd på ordentlig. Jeg overdriver også en del, og noen ganger kan jeg også underdrive. Jeg har også diktet opp en del av det jeg har skrevet, men mye av det jeg skriver er sant, og noen ganger med en liten eller stor tvist. Så du får selv finne ut av hva som er sant og hva som er fantasier. :) Jeg blander en del sannhet med fantasier og en god del humor. :D

Kategorier

Arkiv

hits